Whiskyglas Willsberger 34 cl

369 kr

Whiskyglas Willsberger 34 cl är en del av världens mest framgångsrika handblåsta glasserie – Willsberger Collection – designad av Johann Willsberger. Den har tillverkats i mer än 30 år av SPIEGELAU. Nu har SPIEGELAU lyckats framställa den komplexa formen i maskin.

Denna produkt har tyvärr utgått ur sortimentet.

Vill du bli meddelad när varan åter kommer in på vårt lager?

Whiskyglas Willsberger 34 cl är en del av världens mest framgångsrika handblåsta glasserie – Willsberger Collection – designad av Johann Willsberger. Den har tillverkats i mer än 30 år av SPIEGELAU. Nu har SPIEGELAU lyckats framställa den komplexa formen i maskin. Genom Willsberger Anniversary presenterar SPIEGELAU den ursprungliga serien av Willsberger.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 10404
Volym: 34 cl
Höjd: 135 mm
Ø: 98 mm
Material: Kristallglas
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vid köp av 4 st. levereras glasen i tillhörande originalkartong.

Vikt 215 g
Dimensioner 98 × 98 × 135 mm
Varumärke

Spiegelau

Frågor och svar

Det finns inga frågor ännu. Bli den förste att ställa en fråga om denna produkt.

Sänd mig en notering för varje nytt svar.