Vinglas Nexo 38 cl

319 kr

Osäker på vad du ska ge mamma på morsdag, eller söker du efter den perfekta presenten till någon annan du håller kär? Du kan sluta leta – detta är gåvan för dem!

Nexo 38 cl är ett modernt och vackert vitvinsglas med en unik utformning. Glaset är på fot, och har en rak kupa – allt för att förhöja njutningen av vinets smak och färg.

I lager

Designa din produkt

Nexo 38 cl är ett modernt och vackert vitvinsglas med en unik utformning. Glaset är på fot, och har en rak kupa – allt för att förhöja njutningen av vinets smak och färg. Med en erfaren teknologi vid tillverkning, säkerställer Star Glass att Nexo har en klar yta perfekt för gravyr.

På vinglas Nexo har du möjlighet att låta kreativiteten flöda. Med sin stora gravyryta, är detta det solklara valet för dig som har storslagna idéer och tankar kring din personliga gåva.

Osäker på vad du ska ge mamma på morsdag, eller söker du efter den perfekta presenten till någon annan du håller kär? Du kan sluta leta – detta är gåvan för dem! Hos oss kan du leka med kreativiteten och skapa din produkt genom att klicka på knappen “Designa Din Produkt”. Här kan du välja text, eventuell bild samt välja mellan våra många exempelbilder och former.

Produktfakta:
Artikelnr: 10209
Volym
: 38 cl
Höjd: 200 mm
Ø: 815 mm
Material: Blyfri halvkristall – “Star Glass”
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Kundomdöme

Omdöme

Det finns inga omdömen ännu.

Bli den första att lämna ett omdöme “Vinglas Nexo 38 cl”

Använd en av de tillåtna filtyperna: jpg,png.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.