Vinglas Authentis 36 cl

299 kr

Vinglas Authentis 36 cl ingår i en av SPIEGELAUs mest sålda glasserie med samma namn – Authensis. Genom kupans design och form säkerställer Authentis att vinets arom och bouquet överförs på ett helt autentiskt sätt.

Slut i lager

Vill du bli meddelad när varan åter kommer in på vårt lager?

Vinglas Authentis 36 cl ingår i en av SPIEGELAUs mest sålda glasserie med samma namn – Authensis. Genom kupans design och form säkerställer Authentis att vinets arom och bouquet överförs på ett helt autentiskt sätt. Dessa eleganta vinglas är resultatet av högspecialiserade produktionsprocesser i kombination med en fördjupad förståelse för vin.

Rätt vinglas förhöjer smaken och upplevelsen av ett gott vin. Med rätt kupa och form framhävs vinets distinkta doft och smak. Hög krossäkerhet och tål maskindisk.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 10205
Volym: 36 cl
Höjd: 200 mm
Ø: 81 mm
Material: Kristallglas
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vid beställning av 4st. levereras glasen i tillhörande originalkartong.

Vikt 200 g
Dimensioner 81 × 81 × 200 mm
Varumärke

Spiegelau

Frågor och svar

Det finns inga frågor ännu. Bli den förste att ställa en fråga om denna produkt.

Sänd mig en notering för varje nytt svar.