Vattenglas Malea 30 cl

239 kr

Vattenglas Malea 30 cl är ett stilfullt glas med tjock botten och en design där glaset har en liten rundare midja. Låt oss gravera glaset med en personlig text eller bild så har du en gåva värd namnet.

I lager

Vattenglas Malea 30 cl är ett stilfullt glas med tjock botten och en design där glaset har en liten rundare midja. Passar utmärkt som vattenglas till vardags eller som ett whiskyglas när helgen kommer. Glaset håller mycket hög kvalité. Tål maskindisk.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 10702
Volym: 30 cl
Höjd: 105 mm
Ø: 77 mm
Material: Glas
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vid köp av 6 st. levereras glasen i tillhörande originalkartong.

Vikt 235 g
Dimensioner 77 × 77 × 105 mm
Gravyrmetod

Lasergravyr

Varumärke

Spiegelau

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)