Studentpresenter – tips och förslag

Studentmössor med namn.

Personliga studentpresenter – förslag och idéer

Nu är det dags att börja fundera över studentpresenter och vi förstår att det är svårt att komma på bra förslag. Man vill ge gärna ge en annorlunda eller personlig studentpresent. Därför kommer vi på Gravyrbutiken med några förslag på populära studentpresenter som passar både killar och tjejer.

Kom ihåg! Oavsett vilken gåva du väljer kan vi gravera in namn, klass och datum för att minnas studenten som en speciell dag.

Förslag på populära studentpresenter som passar de flesta

1. Klassisk studentpresent – personliga glas med namn

Fina graverade glas är en populär gåva som dessutom kan designas med gravyr och namn. Kanske blir ölglas eller whiskyglas en bra gåva eller så passar vinglas eller champagneglas bättre för din student?

2. Fotoram eller fotoalbum med gravering

Studenten och skoltiden är värd att minnas och en bra studentpresent för att komma ihåg tillfället kan vara en fotoram eller fotoalbum. Så klä in ett porträtt eller samla favoritfotona på studenten och rama in på ett personligt sätt.

3. Karaff – snygg inredningsdetalj för den som ska flytta hemifrån

Något som uppskattas av de flesta är en fin karaff som kan prydas med personlig gravering. En både användningsbar och snygg prydnad för en student som snart ska flytta hemifrån.

4. Personligt halsband med hängsmycke

Ett graverat hängsmycke är en personlig studentpresent till den som gillar att bära halsband. Välj hängsmycke bland hjärta, oval, dogtag, stav med mera och matcha med silver- eller läderhalsband. Vi graverar in text/motiv på smycket och du har en personlig studentpresent som verkligen är unik.

Kom ihåg presentasken!

5. Studentpresenter med inredningstema – skål, vas eller ljuslykta

Många uppskattar specialdesignad heminredning – exempelvis en skål, vas, smyckesskrin eller ljuslykta. Vi graverar in text eller motiv för att göra gåvan helt unikt – perfekt inredningsdetalj när studenten flyttar hemifrån till första lägenhet.

6. Manschettknapp och slipshållare

Bra studentpresenter till killar kan vara en personlig manschettknapp eller slipshållare för vuxenlivets alla kostymtillfällen. Helt enkelt klädacccessoar som alla ska ha, men som inte alltid är så roligt att köpa själv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.