Snusdosa Mässing

539 kr

Det är något visst med mässing i alla fall – Vackert och tidlöst. Denna snusdosan i mässing är tillverkad av högsta kvalité och ersätter din vanliga snusdosa för portion eller lössnus.

I lager

Ange hur många rader text du vill ha. Texten kommer att centreras på locket.
Typsnittsexempel Fraktur 2L
Fraktur 2L
Typsnittsexempel Helvetica 2L
Helvetica 2L
Typsnittsexempel Old English 2L
Old English 2L
Typsnittsexempel Roman 2L
Roman 2L
Typsnittsexempel Script 2L
Script 2L
Typsnittsexempel Vanessa 2L
Vanessa 2L
När vi oxiderar gravyren så kommer linjerna blir svarta och texten blir därmed synligare. Detta alternativet skall inte väljas om du valt svart färg på din skylt för då kommer texten inte att synas och det blir vad vi skulle kalla ett "Waste of money".
Totala produkter
Totala alternativ
Totalsumma

Det är något visst med mässing i alla fall – Vackert och tidlöst. Denna snusdosan i mässing är tillverkad av högsta kvalité och ersätter din vanliga snusdosa för portion eller lössnus.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke. Hitta fler graverade snusdosor här.

Dosan rymmer en vanlig snusdosa och vi rekommenderar Ej att förvara lössnus direkt i dosan.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Då vi ristar in gravyren i materialet kan du inte välja någon bild utan endast text och använda något av typsnitten som vi har att välja på.

Produktfakta:
Artikelnr: 12404
Höjd: 22 mm
Ø: 74 mm
Material: Mässing
Gravyrmetod: Ristad gravyr – Svart

Dimensioner 74 × 74 × 22 mm
Varumärke

Dacapo

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Paola Malin Susanna Hallin
Snusdosa

Tack jag är jättenöjd! Superfin! God Jul och tack