Snapsglas Islande 6 cl

219 kr

Ett stramt, vackert snapsglas som lever efter devisen “Less is more”. En personlig favorit rent designmässigt. Ge den ditt personliga intryck genom att klicka på knappen “Anpassa” så graverar vi den efter dina önskemål.

I lager

Snapsglas Island 6 cl är ett glas med tjock botten. Passande för snaps, shots eller en isande kall Jägermeister. Shotglaset kan förvaras i frysen så att drycken kyls ner vid servering. Glaset håller mycket hög kvalité. Tål maskindisk.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag, studenten, mamma eller kompisen. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Du kan ladda upp en egen bild, använda någon av våra många exempelbilder och/eller skriva din egna text.

Produktfakta:
Artikelnr: 10501
Volym: 6 cl
Höjd: 105 mm
Ø: 37 mm
Material: Glas
Tål maskindisk: Ja
Gravyrmetod: Lasergravyr – Vit frostad gravyr

Vid köp av 12 st. levereras glasen i tillhörande originalkartong.

Vikt 110 g
Dimensioner 37 × 37 × 105 mm
Gravyrmetod

Lasergravyr

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)