Slipshållare Satin Förgylld

539 kr 485,10 kr

Snygg slipshållare i förgylld satin som håller slipsen på plats och gör dig elegantast på tillställningen. Tänk dig en snygg gravyr på denna också så har du skapat något personligt som mottagaren garanterat uppskattar.

I lager

 kr

Välj text & typsnitt

Ytterligare kommentarer

Snygg slipshållare i förgylld satin som håller slipsen på plats och gör dig elegantast på tillställningen. Vi kan väl i ärlighetens namn säga att en slipshållare/ slipsnål är inget man köper själv, så detta måste ju vara den ultimata gåvan. Tänk dig en snygg gravyr på denna också så har du skapat något personligt som mottagaren garanterat uppskattar.

Efter det att vi har graverat din text eller ditt motiv, har du en personlig produkt som sticker ut från mängden. En perfekt present att ge bort – eller varför inte till dig själv. Uppskattad gåva till den som fyller år, pappa på farsdag eller studenten. Ja, i stort sett alla uppskattar en personlig gåva som ges med eftertanke.

Skapa utseendet och designa din helt egna, unika produkt i vår designskapare genom att klicka på knappen “Anpassa”. Då vi ristar in gravyren i materialet kan du inte välja någon bild utan endast text och använda något av typsnitten som vi har att välja på.

Produktfakta:
Artikelnr: 14502
Längd: 70 mm
Bredd: 7 mm
Material: Rhodinerad Satin
Gravyrmetod: Ristad gravyr

Kommer levererad i en snygg presentask!

Dimensioner 70 × 7 mm