Skyltsystem

9.999 kr

Kontakta oss för att beställa denna produkt då längden på skylten kan anpassas efter dina önskemål.

Vi tillverkar och säljer, skyltsystem, våningsregister, fastighetsregister för tydlig uppmärkning av trapphus, lägenheter, bostäder, företagsentréer, skolor, sjukhus, flygplatser, hotell m.m. Skyltsystemen går att få enligt era önskemål vad gäller storlek, färger o s v. Fördelen med att använda skyltsystem med ramar, är att du enkelt kan byta ut skyltarna vid behov och du får ett mycket exklusiv uppmärkning.

Beställning gör ni genom att kontakta oss via mejl eller telefon, så vi får diskutera hur ni vill att erat skyltsystem, våningsregister, väggskyltar ska se ut. När vi kommit fram till hur ni vill ha eran skyltsystem, skapar vi en offert och mejlar till er.

Produktfakta:
Artikelnr: 31601
Våningsregister:
Låsbart med lucka i kraftigt 3 mm polyesterglas. Anslagsdel i naturkork eller med whiteboard och för utomhusbruk med korklinoleom. Tavlan kan kombineras med textprofiler för graverade skyltar (finns i en mängd olika färger) eller Dymo/ Brother tejp.

Skyltsystem, skyltprofiler:
Detta system är uppbyggd av silver eller guldfärgade väggprofiler i aluminium, som kombineras enligt era önskemål. Profilerna kombineras med kundanpassade graverad skyltar i plast. Skyltplasten finns i en mängd olika färger att välja mellan.

Alla våra skyltsystem håller högsta kvalité och framställs med hög precision och noggrannhet. Vi har stort lager av skyltmaterial i mässing, rostfritt stål, aluminium och plast och kan på så sätt täcka dom flesta behov, krav och önskemål vad gäller graverade skyltar.

Varumärke

Gravyrbutiken

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)