Visar alla 5 resultat

Ventilbricka

Gravyrbutiken tillverkar och säljer ventilbricka med gravyr i plast, aluminium och rostfritt, för enkel och tydlig uppmärkning. Exempelvis märker du rör, kranar och ventiler med brickorna.

Graverade brickor för permanent & tydlig uppmärkning

Då det även finns andra användningsområden då man vill märka upp saker. Men vi lämnar det upp till dig att komma på flera områden då ventilbrickorna passar in.

Vi specialtillverkar även brickor om du har specifika önskemål. Kontakta oss så diskuterar vi fram en lösning för just dina behov.

För att enkelt hänga upp ventilbricka med gravyr används S-krok eller kulkedja, som du självklart köper hos oss i vår webbutik.

Vi använder oss av fräsning som gravyrmetod då vi graverar dessa brickor, vilket innebär att du får en permanent och mycket tålig gravyr.

Köp dina ventilbrickor redan idag!

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

49 kr59 kr
25 kr45 kr
25 kr