Visar alla 5 resultat

Specialskyltar

I många situationer finns inga standardprodukter som passar och det är då våra specialskyltar med kundanpassad gravyr kommer in i bilden. Skyltarna kan exempelvis vara paneler, gradskalor, haklappsskyltar, nödstoppsskyltar, typskyltar, maskinskyltar m.m. som inte passar in bland normskyltarna.

Graverade skyltar, paneler, nödstoppsskyltar och gradskalor

Våra specialskyltar finns i en mängd olika material såsom rostfritt, plast, aluminium, mässing eller plexiglasskyltar etc.

Har du en idé och ett önskemål har vi förmågan att förverkliga dina tankar tillsammans med dig. Hör av dig med dina funderingar så löser vi din skylt tillsammans.

Vi använder oss av lasergravyr, fräsning och ristning som gravyrmetoder. Fördelen med att använda sig av en graverad skylt är att texten blir permanent och mycket tålig.Beställ dina specialskyltar redan idag

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

179 kr229 kr
199 kr239 kr
9.999 kr
Nyhet
99 kr139 kr
Nyhet
99 kr139 kr