Visar alla 10 resultat

Nyckelring

En nyckelring är oftast en metallring som kan bändas isär för att trä i nycklar eller andra föremål så att de bildar en s.k. nyckelknippa. Men en dekorerad nyckelring med gravyr blir så mycket mer personlig, unik och rolig.

Personlig nyckelring

Hos Gravyrbutiken beställer du en kompletta nyckelring med dekoration i form av bricka i mässing, aluminium, plast eller läder som du kan ge bort som present eller till dig själv. Det blir en personlig och unik nyckelring som ingen annan har.

Nyckelring med text

Välj själv utformning och skapa en nyckelring med text. Passar exempelvis bra som bilnyckelring, husnyckelring, rumsnyckelring eller till förrådet. Vi levererar alla nyckelbrickor med monterad nyckelring.

Roliga Nyckelringar

Vi tillverkar även roliga nyckelringar. Nyckelringar med en twist till pappa eller mamma. Det är bara fantasin som sätter gränsen för vad vi kan tillverka. Ge oss dina idéer och låt oss sedan skapa riktigt snygga nyckelringar till dig. 

Nyckelring med bild

Vill du ta det en nivå ytterligare? Varför inte gravera in en bild på nyckelbrickan? Det kan vara ditt favoritbilmärke. Kanske är det Volvo eller Saab som står på önskelistan. Eller så kan vi gravera kompisen ansikte på nyckelbrickan så vet man ju vem nyckeln hör till. 

Snabba leveranser och bra priser

Köp din nyckelring med namngravyr och du får den levererad inom 3 dagar.  Eftersom vi har en fantastisk kvalité, schyssta priser och snabba leveranser blir en affär med oss alltid bra. Dra även fördel av våra volymrabatter vid köp av fler antal av samma vara.

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som jobbar stenhårt för att du skall få fantastiska produkter till lägsta pris!