Visar alla 4 resultat

Namnskylt

En namnskylt är en viktig del i många yrken. Inom vården skapar den en personlig anknytning mellan vårdare och patient. Inom andra yrken bygger den auktoritet och identifierar vem du är för kunder och besökare. Hotell, butiker eller vård och omsorg är yrken där en namnbricka är en viktig del av uniformen,

Bröstskyltar till jackor, tröjor, bussaronger m.m.

Vi på Gravyrbutiken har genom åren tillverkat och sålt flera tusen namnskyltar med gravyr i en mängd olika material och utformningar. Det finns många sammanhang där dessa namnskyltar passar och vi tillverkar dom i många olika färger, former och storlekar.

Populära varianter är skyltar för undersköterskor, sjuksköterskor, tandsköterskor, hotellpersonal, butikspersonal. Eftersom namnbrickor används på kläder fäster du enkelt dessa med hjälp av militärklämma, säkerhetsnål eller magnet.

Olika material att välja på

Det första du gör är att välja namnskyltens utformning. Vill du ha en rund, oval eller rektangulär skylt? Därefter kanske du har speciella önskemål om materialet. Skall den vara av mässing, aluminium eller plast? Slutligen väljer du önskad text och eventuell logotyp.

Tillverknings- och leveranstid

Som du märker finns det många frågor att besvara innan din perfekta skylt kan börja produceras. Men det positiva är att inom 1–3 dagar dimper den ned i brevlådan eller utlämningsstället. Så snabb är nämligen vår produktion – utan att ge avkall på kvalitén. Det är premiumprodukter som levereras till dig.

Vi sätter stolthet i vårt hantverkskunnande och vill alltid att du skall vara 100% nöjd med din beställning. Nämnde vi att vi har en grym kvalité, schyssta priser och  snabba leveranser? Jovisst gjorde vi det.

Dra även fördel av våra volymrabatter vid köp av fler antal av samma vara.

Välkommen till Gravyrbutiken. Familjeföretaget från Östra Gerum!

199 kr
199 kr219 kr