Visar alla 4 resultat

ID-bricka hund

En ID-bricka till din hund eller katt hjälper och ger andra människor möjlighet att låta ditt älskade husdjur att hitta hem igen, om det råkar springa bort.

ID-bricka med tydligt graverad kontaktinformation

Vi graverar ID-brickan med namn och telefonnummer eller annan information som du tycker är viktig för att det skall bli enkelt att identifiera din pälskling.

Du designar i vårt designerverktyg och vi tillverkar namnbrickan i antingen eloxerad aluminium eller plast och erbjuder en mängd olika färger och utformningar. Det är egentligen bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Eftersom vi graverar med lasergravyr får ID-brickorna en vit, permanent och slitstark gravyr, om du väljer aluminium vill säga. Genom att ha en hundbricka med tydligt graverad information med namn, telefonnummer etc, är det enkelt att få kontakt med dig om ditt djur sprungit bort.

Brickor är ett mycket bra komplement till mikrochippet. Vi levererar dessutom alla ID-brickor för hund och katt med en ring, för enkel och säker montering på djurets halsband.

Köp din personligt märkta bricka med namn och telefonnummer redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och har en fantastisk kundsupport.