Visar alla 2 resultat

Inteckningsskylt

En inteckningsskylt används oftast till idrottspriser, vandringspriser eller till urnor för att märka dessa med namn, årtal eller annan valfri text. Våra inteckningsskyltar tillverkas av färgad aluminium med gravyr som håller många, mänga år i framtiden.

Inteckningsskyltar med gravyr till pokaler, statyetter, plaketter m.m.

Komplettera enkelt ett befintligt idrottspris med en ny skylt eller beställ extra skyltar till ett helt nytt pris hos oss. Välj mellan färgerna guld, silver eller brons. Eller varför inte köpa alla valörer? Silver och brons uppskattas ju också.

Om du söker annan färg, form eller material till din skylt så kan du med fördel kontakta. Vi har ett stort lager av skivmaterial och vi kan garanterat uppfylla dina önskemål. Dessa inteckningsskyltar graverar vi med antingen lasergravyr eller ristning. Du väljer själv det som faller dig bäst i smaken.

Om ni vill ha exempelvis ert klubbmärke eller en annan logga ingraverat på dessa skyltar, kontakta oss så diskuterar vi fram hur ni vill att er graverade skylt ska vara utformad.

Beställ och designa enkelt dina skyltar online hos oss. Vi har bra priser, snabba leveranser och en fantastisk kundsupport.

159 kr219 kr
169 kr229 kr