Skärbräda Skye | Dorre

795 kr1.395 kr

Saknar du en bastant, rejäl och vacker skärbräda i ditt kök så har du kommit helt rätt som kikar på skärbräda Skye från Dorre. Investera i dig och ditt kök, eller varför inte ge bort till dina nära och kära på födelsedagen eller som julklapp?

Saknar du en bastant, rejäl och vacker skärbräda i ditt kök så har du kommit helt rätt som kikar på skärbräda Skye från Dorre. Tillverkad av 100% akaciaträ, med en tjocklek på hela 3 cm. Skärbrädan har urfasade kanter som fångar upp brödsmulor, vätskor och annat som kan orsaka orenheter i köket. Trots sin kraftiga tyngd, så är den enkel att lyfta tack vare de utsnidade handtagen på vardera kortsida.

Investera i dig och ditt kök, eller varför inte ge bort till dina nära och kära på födelsedagen eller som julklapp? Hos oss på Gravyrbutiken ingår alltid gravyren, och du väljer enkelt din egen design genom att klicka på knappen “Designa din produkt”. Här kan du skriva namnet på din bostad, brudparets efternamn eller något annat roligt och kreativt. Välj former, cliparts och symboler för att göra gåvan extra personlig. Gravyren blir vackert brun/svart och skiftar beroende på ådringen samt det levande materialet. Snabb leverans – 1-3 dagar i produktionstid!

Produktfakta:
Artikelnr: 13202
Storlek: 56x35x3 cm
Längd: 560 mm
Bredd: 350 mm
Tjocklek: 30 mm
Material
: Akaciaträ
Gravyrmetod: Lasergravyr – Svart/brun gravyr

Vikt 1000 g
Dimensioner 560 × 350 × 30 mm
Storlek

40×30 cm, 56×35 cm

Du kanske också gillar …

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)