Visar 1–21 av 54 resultat

Unika presenter

Många är det som är på jakt efter den där speciella presenten. Den som blir verkligt och totalt unik för mottagaren. Vad definierar och gör en present till unik då? Vi tycker naturligtvis att om man kan anpassa utseendet på produkten, ja det är då den blir verkligt speciell.

För att en present skall bli uppskattad av mottagaren gäller som vanligt att utgå från personens intressen, hobbies och annat som kan fånga upp vad som är en lämplig sak att starta resan med att skapa en unik present. När du väl har listat ut detta så är det enklare för dig att ringa in produktkategorin.

Är hen intresserad av heminredning, träning eller ett liv i naturen? Kanske är matlagning ett av de verkligt stora intressena och att det därmed skulle passa bra med en vacker skärbräda eller en vinkaraff? Alla dessa produkter blir personliga och unika när du låter skapa en vacker gravyr på dom.

Vi kan gravera foto av familjen, en tillhörande text eller favoritlagets logotype. Det allra mesta är lösbart och det är också det som gör oss speciella och det som skiljer oss från de flesta andra. Alla produkterna i vårt sortiment är utvalda för att kunna anpassas och personaliseras genom en vacker gravyr.

Unik present till pojkvännen eller flickvännen

Om du är på jakt efter något speciellt till din älskade så har vi förslagen till dig. Flickvännen brukar uppskatta ett vackert smycke eller något mysigt till hemmet. En vackert graverad plakett med en kärleksdikt eller ett foto av er två tillsammans är en annan mycket uppskattad och unik present.

Din pojkvän kommer kanske gilla ett snyggt ölglas eller whiskyglas. Eller varför inte en klocklåda, snusdosa eller korthållare? Alla dessa förslag blir genuint personliga och kommer att möta mottagarens gillande när du låtit gravera något speciellt och kärleksfullt.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!