Visar 1–21 av 25 resultat

Present till svärmor

Relationen till svärmor kan te sig väldigt olika men oavsett hur relationen med just din svärmor ser ut så är det i regel en god idé att vårda den så ömt och väl du bara kan. Det är ju trots allt hennes son eller dotter du är tillsammans med.

Nu är du alltså på jakt efter en present till svärmor och du kanske har lite idétorka, stämmer det? Ha förtröstan för vi råkar ha exceptionellt många bra förslag på gåvan som hon kommer att älska. Hur hittar man bästa presenten då? Jo, börja med att utgå hennes person och hennes intressen. Vad gillar hon att göra på fritiden? Har hon barnbarn som är juvelerna i hennes liv eller älskar hon att spendera tid i naturen?

Presenter för den aktiva svärmodern

Om din svärmor gillar en aktiv livsstil så rekommenderar vi att du hittar en present som slår an den tonen. Vi har ett brett sortiment inom kategorin uteliv & fritid där du hittar produkter som passar henne väl. Samtliga artiklar i sortiment passar utmärkt att personalisera med en gravyr. Gravyren görs med antingen laser eller ristad spets, beroende på vilken produkt du väljer.

Gåvor till hon som älskar hemmamys

För den som mer gillar mysiga hemmakvällar, vacker inredning och kanske sitt med en god bok så är vårt förslag att du i stället väljer en vacker inredningsdetalj som även den graveras med något personligt och unikt. Det kan vara alltifrån något i köket eller kanske en skål eller vas.

Varför gravyr?

Vi må vara part i målet men det finns inget vackrare än en väl utförd gravyr på en produkt. Det blir sobert och elegant och känslan blir verkligen exklusiv. Det är också när du sätter din prägel på presenten som den verkligen blir unik och annorlunda jämfört med allt annat hon fått under årens lopp. Skriv en dikt, några vackra ord och kanske en bild. Gör presenten extra personlig från dig till svärmor och er relation blir bättre än någonsin tidigare.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!