Visar 1–21 av 25 resultat

Present till svärfar

Visst förtjänar din svärfar en riktigt bra present? Han finns alltid där och ställer upp när hjälpen behövs. Det kan vara alltifrån lite hjälp med renoveringen till att fixa med bilen. Om så bara med goda råd eller ett gött häng med lite roligt snack så finns han där.

Och nu är det dags att hitta en passande present till svärfar. Ju flera tillfällen som passerar desto svårare är det att komma med något nytt och överraskande. Hur skall du hitta den perfekta gåvan?

Börja med att utgå från hans intressen. Det ger en bra utgångspunkt för att smalna ned alternativen. Gillar han kanske att jaga och att var ute i naturen? Då kan en termos med någon häftig text, bild eller foto verkligen bli uppskattat. Vad sägs om ett whiskyglas med hans namn och någon underfundig textrad? Det häftiga med att gravera in din egen text är att du verkligen är med och fixar en helt unik present som ingen annan sett tidigare.

Vad innebär gravyr?

När man graverar så antingen ristar/fräser in texten eller motivet i materialet. Alternativet är lasergravyr vilket innebär att man bränner ned motivet i produkten. Resultatet varierar beroende vilket typ av material vi graverar. Exempelvis så blir glas frostat vit medan trä blir svart/brunt och rostfritt obehandlat även det blir svart. Att gravera innebär därmed att du kan skapa en present till svärfar som han aldrig sett eller fått tidigare och du kan designa något med humor, med värme eller något annat som du tycker passar honom.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!