Visar 1–21 av 55 resultat

Studentpresent

Låt oss riva av plåstret och säga som det är… Att hitta den perfekta studentpresenten är svårt. Visst kan gåvor vid andra tillfällen vara besvärliga att komma på men vad köper man exempelvis som studentpresent till en kille?

Vad är en bra studentpresent?

En bra present till student är ofta något som är både praktiskt, roligt och med en ton av underfundighet. Det finns något tillfredsställande med att komma på en riktigt bra och träffsäker gåva.

Graverade studentpresenter kan göra både roliga, vackra och bestående. Du väljer själv gravyrmotiv på en mängd olika produkter såsom champagneglas, vinglas, snapsglas, ölglas, fickpluntor, fotoalbum, karaffer, korthållare m.m.

Studentpresent till henne

Vad gör henne glad och lycklig? Är det ett namnsmycke eller kanske en vacker vas? Det finns många fina och roliga studentpresenter som du kan hitta i vårt breda sortiment. Alla, eller i alla fall de flesta, av våra produkter kan du få graverade med ett motiverande budskap, motiv eller fotografi.

Hur firar man studenten?

Redan i april brukar studenthändelserna ta sin början och de blivande studenterna tar ofta chansen till att fira med sina studiekamrater. Till en början är det lite mer oorganiserade "stubbafester" och då passar våra graverade fickpluntor väl. Längre fram, mot slutet så förekommer ofta studentbalen och då klär man upp sig och gör sig fin. Vi har både slipsnålar och manschettknappar som passar väl för ändamålet.

Oavsett hur din perfekta studentpresent till pojkvän eller flickvän ser ut kan du vara säker på att vi hjälper dig att göra den unik och personlig genom en vacker gravyr och därtill tillhörande presentförpackning.

Välkommen till Gravyrbutiken – det personliga företaget. Vi utlovar snabba leveranser, bra priser och en riktigt vass kundtjänst!