Visar 1–21 av 40 resultat

Present till sambo

När du letar efter en present till din sambo så har du ett alldeles utmärkt utgångsläge. Du har ju järnkoll på hans eller hennes intressen och kan därmed lätt hitta något som passar in. Kanske kan du till och med vara lite slug och köpa något praktiskt som ni båda har nytta av.

Självklart gör du det i det fördolda för du vill ju inte blir ertappad med att köpa grejer till dig själv. Skämt åsido så finns det otroligt många praktiska saker att köpa till din sambo. Det kan vara en uppsättning glas med några snygga motiv som vi graverar in. Eller så kanske en snygg detalj i form av en ljuslykta, vas eller skål skulle bli en bra gåva. Oavsett vad du väljer kan vi gravera något unikt, något vackert, något speciellt till din älskade sambo.

Present till sambo man

Att hitta en present till sin sambo som är en man kanske vid en första anblick verkar knepigt men misströsta inte. Hos oss på Gravyrbutiken hittar du massor av sköna och förmodligen väldigt uppskattade förslag. Vad sägs till exempel om en snusdosa med favoritlagets logotype graverat på locket. Eller kanske ett stiligt ölglas där fredagsölen smakar så där extra gott. En korthållare är annars ett stensäkert kort. Gravera in hans namn eller något annat fyndigt och du har skapat en perfekt, unik och personlig present till din sambo.

Roliga presenter till din sambo

Visst hade det varit kul att överraska din sambo med något riktigt roligt i present? Men hur rolig är en ljuslykta, ett whiskyglas eller någon annan vanlig produkt? Dom kan vara otroligt roliga om du frågar oss. Anledningen till detta stavas gravyr. Men en gravyr kan du nämligen skapa roliga citat, föreviga en rolig bild eller addera något annat tokigt som får mottagaren att dra på smilbanden.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!