Visar alla 19 resultat

Roliga presenter

Ett skratt förlänger livet sägs det – och vi kan bara hålla med! Oftast så har man små internskämt med sina närmsta vänner, familjemedlemmar och släktingar, och vi på Gravyrbutiken tycker detta är jätteroligt! Vi vill med våra snygga, praktiska och användbara produkter kunna bidra till en rolig stund tillsammans. Oftast så behöver man välja mellan fint och roligt, dessa två termer kombineras oftast inte, vilket vi tycker är väldigt tråkigt. Därför är det så bra att du själv kan välja en produkt du tycker är vacker och passande, och sedan välja din egen design och gravyr! Samtliga produkter hos oss går att göra kul!

Roliga citat gör gåvan komplett

Är det inte helt fantastiskt med ett gott skratt? Att sitta i timmar och fnissa med sin bästa vän, kollegan eller familjen? Att prata gamla goda och glada minnen, minnas tillbaka till när du ramlade i fontänen i Rom 2013, och du och din bästis inte kunde sluta skratta, och denna fnissattack pågick halva dagen.

Hade då inte den perfekta gåvan till denna speciella vän varit något relaterat till minnena ni har tillsammans? En minnesvärd gåva behöver inte vara en känslosam förklaring av vad hen betyder för dig, utan det kan lika gärna speglas i en komisk bild eller ett kreativt citat – något som förknippas så starkt med de roliga stunderna.

Själva saken du ger bort blir då mindre viktig, och du kan sänka prestationsångesten. Förena nytta med nöje är det nya!

Roliga prylar

Som tidigare nämnt, så går alla våra produkter att göra roliga. Endast fantasin sätter gränser för din kreativitet. Varför inte välja ett foto från den där roliga stunden på whiskyglaset? Vi utför fotogravyr, och det mesta fångat på bild går att föreviga i gravyr. Vi har även ett brett utbud av snusdosor, köksartiklar och friluftsprylar som lämpas bra för någon kul text.

Om du inte har något direkt förknippat med en speciell händelse, men ändå vill ge bort något roligt så hjälper vi gärna till med tips, idéer och förslag. Du hittar roliga designer på några av våra produkter under inspirationsfliken här på hemsidan. Klicka här för att komma direkt till inlägget.

Gravyrbutiken – det självklara valet vid köp av present

Vi har ett brett sortiment som kan graveras med namn och text där du väljer typsnitt, samt olika former och figurer. Gravyrbutiken är det självklara valet för alla dina gåvor, även de roliga.

Hos oss handlar du tryggt och säkert online, och vi graverar dina produkter med omsorg och kärlek. Vi erbjuder snabba leveranser, så att även du som är ute i sista stund kan handla en personlig present som kommer att vara uppskattad för livet.