Visar alla 3 resultat

Presenter till övriga tillfällen

Det finns tillfällen då man vill köpa en present utan någon särskild orsak. Dessa tillfällen kallar vi kort och gott övriga tillfällen. Ibland vill man bara överraska någon med något fint och vad passar då bättre än en gåva med en fin text?

Det vore väl i sådana fall en gåva med både text och bild då kanske? Att ge bort en graverad present passar alltid bra. Den blir alltid extra personlig och framför allt så gör den mottagaren så där överraskad glad.

I vårt sortiment hittar du vackra vinglas, snygga karaffer, snusdosor och fickpluntor. Kanske passar en termos eller grillpinne bättre? Det finns en produkt för alla oavsett intresse. Vet du inte vad du vill köpa? Låt dig inspireras genom att scrolla igenom hela vårt presentsortiment.

En överraskande gåva är en vacker dörrskylt med namnet på familjen som ni skall besöka. Hitta det oväntade och det som verkligen överraskar genom att låta din fantasi gå i spinn.

Du har fria tyglar att designa vad du vill. Använd vårt designerverktyg och sätt igång den kreativa processen. Hos Gravyrbutiken hittar du spännande presenter för alla övriga tillfällen. Vi har självklart en bra kategori Gå-bort presenter som är fylld av idéer om du är bortbjuden och inte vill komma tomhänt.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar. Välkommen med din order eller förfrågan!