Visar 1–21 av 32 resultat

Present till lärare

Visst är det många gånger under läroåret som man tycket att läraren man haft under året varit besvärande jobbig. Kanske har du till och med sagt ett och annat ogynnsamt till personen. Framför allt när man är i de lägre åldrarna och inte frivilligt går i skolan. Men…

Visst är det så att man faktiskt uppskattar all tid och möda hen lagt ned på barnets eller din egen utveckling. Det är ju trots allt för ditt eget bästa. För att ge dig bästa förutsättningar att åstadkomma något stort senare i livet. När terminen börjar lida mot sitt slut brukar man samla ihop till en present till sin lärare. Men vad i allsin dar skall man hitta på som gåva?

Gemensam present

Många klasser samlar som sagt ihop till någon finare, kanske dyrare gåva till sin lärare. I många fall är en blomsterbukett ett naturligt inslag i den totala gåvan men hur vore det om hen fick något mer bestående? Ett minne från er klass som kan uppmuntra i många år framöver? En otroligt populär sådan gåva är en plakett som kan fästas upp på väggen och som ger känslan av en utmärkelse. Denna kan graveras med text eller bilder så att det blir en bestående gåva.

Sommarpresent

Vi har många förslag som passar som sommarpresent till er lärare. Det viktigaste, tycker vi, är att det blir en present som uppskattas och i bästa fall används av din lärare. Exempelvis går det att gravera vinglas eller champagneglas med text eller en humoristisk bild, som båda blir till ett bestående och mycket uppskattat minne av er klass.

Lärare som slutar

Ibland händer det att en lärare slutar även om klassen går kvar. De flesta gånger är det tvärtom men om en lärare slutar som man har uppskattat, vill man ju såklart ge tillbaka något. Flera av våra produkter passar som present till lärare som skall sluta. Kolla gärna in vårt utbud av köksartiklar eller produkter för uteliv.

Samtliga dessa kan förses med en vacker exklusiv märkning i form av gravering. Designa ditt eget motiv i vårt designerverktyg och skapa den perfekta, bestående gåvan till er favoritlärare.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!