Visar 1–12 av 47 resultat

Present till kollega

Det kan finnas många anledningar till att man vill uppmärksamma en kollega men present eller gåva. En av de vanligare är att någon slutar sin tjänst, fyller år eller har gjort en fantastisk insats som man vill uppmärksamma.

Det är ofta svårare att köpa någonting till en arbetskollega eftersom man kanske inte har samma insyn i hans eller hennes liv på samma sätt som man har med en familjemedlem. Därav är det lite knivigare att veta vilka intressen eller hobbies personen har, något som annars brukar kunna ge ledtrådar till presenten man kan skall köpa.

Kollega som slutar

Vilken är den bästa presenten till en kollega som skall sluta? Ja, den frågan har inte ett givet svar men självklart tycker vi att en graverad gåva är ett av de bättre alternativen. Varför då, kanske du undrar? Jo, helt enkelt på grund av att vi kan gravera ett vackert budskap som verkligen blir ett bestående minne och intryck från avtackningen. En blombukett eller något ätbart har ju strax försvunnit men den graverade presenten finns kvar långt efter avskedsgåvan givits.

Rolig present till kollega

Kan en ljuslykta, vas eller skål bli en rolig present? Jo, faktiskt. Det är ju det som graveras in på produkten som gör att den blir rolig. Tänk dig exempelvis ett roligt citat eller anekdot från en händelse som ni varit med om tillsammans. Eller kanske ett fotografi med en rolig min eller annat som får mottagaren att dra på smilbanden. Det viktigaste är dock att tänka på att inte göra något elakt som kanske får motsatt effekt och sårar mottagaren

Fotografier blir bäst då vi lasergraverar på antingen glasföremål eller på rostfritt material. Typiska produkter som är perfekta att göra detta på är till exempel termosar, en plakett, fickpluntor eller något lämpligt glas. Vi har som sagt många alternativ inom alla produktkategorier så det är bara att du surfar runt och hittar en favorit.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan.

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet