Visar alla 19 resultat

Jubileumspresent

Att hitta en passande jubileumspresent kan vara en stor fråga. Beroende på vilket jubileum det handlar om kan man tänka lite olika men det viktigaste är att mottagaren känner att det finns en genuin och äkta tanke bakom gåvan.

Vi på Gravyrbutiken har arbetat med att skapa minnesvärda jubileumspresenter alltsedan starten 2006 och vi får väl säga att vi lärt oss en del genom åren. I och med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att hitta rätt i ditt val.

Din present tar sig i lite olika uttryck beroende på om jubilaren är ett företag, en förening eller en privatperson. Kanske är ditt uppdrag att hitta flera presenter och du vill att det skall finnas en röd tråd mellan gåvorna.

Jubileumspresent till företag & förening

Vi säljer mycket idrottspriser här på Gravyrbutiken och inom denna kategori finns det många passande presenter eller utmärkelser. En extremt populär produkt är plaketter som graveras till fina och exklusiva utmärkelser. Vår egen favorit är Plakett Trä 25 med en rostfri platta. Den blir verkligen exklusiv och en vacker prydnad på vilken vägg som helst.

Jubileumspresent privatperson

När det kommer till uppskattade presenter för privatpersoner så är ett givet förslag glas. Vi har alltifrån vinglas, whiskyglas eller vanliga vattenglas som alla blir väldigt uppskattade med en personlig gravyr. Se våra designexempel eller hitta på ditt helt egna motiv.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar. Välkommen med din order eller förfrågan!