Visar alla 8 resultat

Jaktpresent

Är du på presentjakt efter en jaktpresent. Ja ja, lite torrt kanske men vi kunde inte hålla oss från en liten ordlek nu när vi hade chansen. Förlåt! Hursomhelst har du kommit till rätt ställe. Vi på Gravyrbutiken ser oss själva som lite av specialister på att sprida idéer på finurliga och unika jaktpresenter till den som har allt.

Om du letar efter en gåva som sticker ut och som tar plats vid presentutdelningen så tror vi garanterat att en personlig present är det allra roligaste att få. Eftersom alla våra produkter dessutom är utvalda för att kunna graveras så finns alla förutsättningar för dig att skapa en speciell gåva för mottagaren.

Present till jägare

Vad kan man du hitta på att ge bort till en jägare? Vi har några självklara favoriter som vi gärna tipsar om. Den första är termosen som verkligen är uppskattad. Med en vacker gravyr i form av foto eller en text blir detta en tydlig favorit bland termosarna. Vår träkåsa som rymmer 1,2 dl är en annan riktig storsäljare. Gravyren placerar vi på handtaget och blir sobert svart/brun i sitt utseende. Slutligen är ju jaktkniven ett säkert kort. Välj den text som skall graveras på eggen och tillsammans har vi skapat en riktigt vacker present till kompisen.

Personliga jaktprylar

Som du säkert förstått kan alla produkter i vårt sortiment personaliseras genom att placera en egen och unik gravyr på dom. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur personliga jaktprylar du kan skapa. Gravyr är också en av de mest exklusiva förädlingsmetoderna och upplevs påkostat med ett högt värde.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

469 kr589 kr
499 kr569 kr
279 kr
199 kr
Slut i lager
359 kr