Visar 1–12 av 77 resultat

Födelsedagspresent

Vissa älskar dom medan andra är mer sparsmakade med sin entusiasm. Vi talar förstås om födelsedagar och födelsedagspresenter. Som barn ser man fram emot den här dagen kanske mest av alla dagar under hela året. Möjligtvis i konkurrens med julaftonen och alla julklappar man har att se fram emot.

Tänk dig en dag då strålkastarljuset skiner på dig och man får stå i centrum för uppmärksamheten. Får många är detta en riktigt härlig känsla medan det för andra framkallar en känsla av att vara obekväm. Men oavsett vilken grupp man tillhör är en väl genomtänkt gåva alltid uppskattat att få.

Födelsedagspresent till mamma

Den svåraste personen att hitta på en bra födelsedagspresent till är kanske mamma. Hon som ALLTID finns där för att stötta, uppmuntra, trösta och hjälpa till. En som inte önskar sig något speciellt då du ber om ledtrådar till en bra present.

Vi på Gravyrbutiken har många, både vackra, och praktiska ting som födelsedagspresent till mamma. Det unika är att hos oss kan du förse alla produkter med en vacker och väl genomtänkt gravyr som gör tingesten mer speciell, mer personlig och mer unik.

Hitta på födelsedagspresent till pojkvän

Vi vet att det kan vara klurigt och lätt ångestframkallande att hitta på en passande födelsedagspresent till din pojkvän eller flickvän. Den som fyller år ger inga ledtrådar eller tips och man funderar och funderar utan att komma på rätt gåva. Vårt bästa tips är att du utgår från vad födelsedagsbarnet är intresserat av.

Därefter kan du fundera kring ledtrådar som personen omedvetet givit den senaste tiden. Kanske var det en kommentar likt ”Den där var snygg”, eller ”En sådan skulle man haft”. Lyssna eller håll utkik efter dessa eller liknande kommentarer så kommer du komma långt.

Viktiga födelsedagar

I Sverige finns några födelsedagar som sticker ut mer än andra och som därmed blir extra viktiga och speciella. Vi tänker kanske främst på:

  • 15-års dagen – då man får köra moped och känna en större frihet. Man blir även straffmyndig.
  • 18-års dagen – Kanske den ALLRA största födelsedagen. Nu blir man myndig, får möjlighet att ta det efterlängtade körkortet, gifta sig samt rösta i valen.
  • 20-års dagen – ger möjlighet att handla på systembolaget.
  • 50-års dagen – Dagen som signalerar tiden ”mitt-i-livet”. Anses som en jämn födelsedag.
  • 65-års dagen – då man officiellt kan gå i pension. En del har redan passat på att göra det innan medan andra gärna jobbar lite längre.

Det finns självklart många fler högtidsdagar som är värda att uppmärksamma och som förtjänar en födelsedagspresent.

Inspirerande förslag på födelsedagspresenter

Vi har en mängd olika förslag på födelsedagspresenter som du kan göra än mer speciella genom unika och personligt graverade motiv. Du väljer själv gravyren på en mängd olika produkter såsom vinglas, ölglas, whiskyglas, fickpluntor, namnsmycken, knivar, termosar, kåsor m.m.

Förslag på motiv till gravyren

Förslag på gravyr är exempelvis namn och datum, eller kanske en illustration, vilket gör presenterna speciella att få. Förutom text och symboler, så utför vi även fotogravyr av ditt eget speciella foto vilket med andra ord gör gåvan helt personlig och speciell. Vi lovar att mer överraskande och unikt blir det inte.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet