Visar 1–21 av 34 resultat

Present till flickvän

Dags att köpa present till din älskade flickvän? Hon som betyder mest av allt i ditt liv. Hon som sätter hjärtat i brand och som du vill vara med mest av allt. Självklart måste valet och beslutet få ta lite tid för att det skall bli rätt.

Oavsett om ni varit tillsammans i 6 månader eller 25 år så lovar vi att hon blir lika glad varje gång hon uppmärksammas. Det visar att du bryr dig om henne och att hon är viktig för dig. Men vilken typ av present skall du köpa till henne? Låt oss ge dig lite inspiration och goda råd så kanske det blir lite lättare.

Lyxig present

Många flickvänner uppskattar en lyxig present. Lyxig behöver inte alltid betyda dyr (även om man kanske får mer att välja på om man har råd med en dyr gåva). Hos Gravyrbutiken kan du hitta produkter som känns lyxiga på grund av dess höga kvalitet. Vi säljer kända varumärken som med sitt namn osar kvalité och känsla.

Romantisk present

Det här är ju favoriten alltså. Romantik! Vad är egentligen romantiskt då? Det mesta kan faktiskt vara romantiskt och ligger i betraktarens uppfattning. Tänk dig till exempel att du ger henne ett vackert graverat glas med några vackra ord eller symbol. Det kan vara ett vackert namnsmycke där du graverat in datumet ni träffades eller upplevde en magisk stund eller tillfälle tillsammans.

Personlig present till flickvän

För att skapa den där riktigt personliga presenten till din flickvän, rekommenderar vi dig att gravera in ett budskap, en bild, ett namn eller något annat som betyder något speciellt för henne. Vi vågar lova att ingen annan present slår känslan av när man får något som man ser att personen i fråga verkligen tänkt till över.

Med våra designmallar kan ge dig grundidén till ditt unika budskap och sedan kan bara justera förändra och lägga till ord eller symboler efter tycke och smak. Allt för att du på ett enkelt sätt skall kunna skapa en unikt personlig present till din flickvän. AMORE!

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!