Visar 1–21 av 30 resultat

Doppresent

För att fira det största som kan hända i livet, nämligen att ett barn kommer till världen, så väljer många att fira detta med en barnvälsignelse, ett traditionellt kyrkdop eller en modern namngivningsceremoni. Alla nära och kära vill självklart vara med och fira detta tillsammans med de nyblivna föräldrarna, och då är det vanligt att ha med sig en gåva som överlämnas i samband med ankomst.

Vad är egentligen en bra doppresent?

En dop- eller namngivningsgåva är något som kan vara ett väldigt stressigt moment för många. Att hitta den där perfekta presenten till någon man känner är svårt nog som det är. Att du nu ska behöva hitta något passande och uppskattat för ett helt nytt liv, som du knappt ens börjat lära känna ännu, är jättesvårt - vi vet. En doppresent ska inte bara vara värdefullt för barnet senare i livet, utan även föräldrarna ska kunna glädjas åt den under tiden. Vi på Gravyrbutiken tycker givetvis att en personligt graverad present är det självklara valet.

Vad är viktigt att tänka på i valet av doppresent?

Fördelen med en doppresent är att man inte behöver könskoda den. Vårt utbud av presenter till dopet passar till både pojken och flickan. Oavsett om du väljer något som barnet har glädje av som liten, exempelvis våra barnbestick med namn, eller om du väljer att köpa något tidlöst, som en ljuslykta eller en personligt graverad karaff, som kommer kunna följa med under hela livets gång, så har vi presenten för alla tillfällen.

Vilket datum ska jag skriva på presenten? Är det datumet för själva födelsen eller är det dopdagen? Här kan du faktiskt välja fritt, det finns inget rätt eller fel i denna fråga. Vanligast är att man väljer datum för födseln på dopflaggor och smyckeskrin, och datum för dopdagen på tavlor och ramar.

Våra doppresenter håller hög kvalitet och all gravering utförs i vår verkstad i Östra Gerum

Vi på samlat alla våra mest uppskattade doppresenter på ett och samma ställe, så att du kan jämföra och fundera i lugn och ro. Hos oss ingår dessutom alltid gravyren, så här har du verkligen chans att ge bort något helt unikt! Varför inte en populär dopflagga, där du kan gravera barnets namn, datum och klockslag, eller en klassisk doptavla där inte bara barnets namn finns med, utan även föräldrarnas? Detta kommer att vara ett minne som barnet bär med sig hela livet. 

Här på Gravyrbutiken erbjuder vi vackra presenter, till bra priser med snabb och smidig leverans - allt för en trevlig upplevelse och fin slutprodukt. Oavsett om du är ute efter gåvan till det traditionella dopet, till namngivningscermonin eller varför inte till babyshowern, så kommer du att hitta rätt här!

549 kr
799 kr
719 kr
429 kr
579 kr
749 kr849 kr
659 kr
509 kr
Nyhet
469 kr589 kr
499 kr569 kr
279 kr