Visar 1–21 av 39 resultat

Present till chef

Om vi inte är egenföretagare så har nästan vi alla en chef. Vad man tycker om henne eller honom är självklart väldigt varierande och om man skall ge en present till hen så speglas kanske gåvans utformning en del beroende på vår uppfattning om chefen.

Oavsett vad du känner att din chef är värd så har vi alternativen. Hur skall man då resonera för att hitta en bra och träffande present? Det finns ju presenter som slår an en ton av humor, kanske en släng av poesi? Eller helt enkelt bara en praktisk pryl. Vårt grundtips är alltid att utgå från chefens intresse och preferenser. Har du inte koll på vilka dessa är så får du genomföra lite grävande detektivarbete. Kolla med bekanta, spana på Facebook eller andra sätt du kan komma på.

Present till chefen som slutar

Om du blivit ombedd att fixa en present till en som slutar sin anställning så är några tips och idéer klassiska hushålls- eller heminredningsartiklar. Dessa kommer att komma till nytta under långt tid framöver och är något som alltid är omtyckt. En praktisk gåva är aldrig fel. Ta till exempel en vacker skärbräda och lägg till ett schysst knivställ så har du kommit långt i din presentjakt.

50 års present till chefen

När chefen fyller 50 år så vill man naturligtvis uppmärksamma detta. Ett vackert vinglas eller champagneglas med gravyr väcker nöjda känslor hos mottagaren. Andra klassiska och bestående 50 års presenter är exempelvis en skål eller vas. Oavsett ditt val graverar vi omsorgsfullt ditt budskap i form av text, bild eller symbol och skapar den verkligt unika presenten till din 50 års jubilerande chef.

Är det okej att köpa present till chefen?

Ja, är det verkligen okej att köpa en present till sin chef? Eller kan det misstolkas som en muta? För att du skall vara säker på att det inte blir fel så finns det ett par saker som kan vara värda att tänka på:

  • Gå ihop och köp något tillsammans
  • Om chefen är en offentligt anställd får gåvans värde inte vara överdrivet stor
  • Överlämna er gåva i ett publikt sammanhang och inte i enrum

Vacker gravyr – bestående intryck

Samtliga produkter i Gravyrbutikens sortiment kan förses med en vacker gravyr. En gravyr blir bestående, upplevs exklusiv och kan göra presenten unik och personlig. Olika material ger olika resultat och det är det som gör gravyren så fantastisk.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!