Visar 1–21 av 32 resultat

Present till bror

När det är dags för födelsedag och då du skall hitta en present till bror så får du gnugga geniknölarna lite. Men för att lätta på bördan lite så kan du be oss om råd och tips. Vi på Gravyrbutiken har, alltsedan starten 2006, oförtrutet arbetat med att ta fram de bästa presentidéerna för att göra det lättare för dig att hitta gåvan med det där lilla extra.

Vad gillar han att göra? Finns det något speciellt som berikar hans liv och som du kan använda för att leda dig rätt till vilken typ av present han skulle uppskatta? För att göra brorsan glad så handlar det om att slå an strängar som spelar på hans intressen. Något som visar att du faktiskt lyssnat och förstått vad han brinner för.

40 års present till en bror

En bror som exempelvis fyller 40 år brukar uppskatta ett vackert whisky- eller ölglas med en vacker, rolig eller träffande bild eller text. När man lasergraverar glas så får motivet vackert frostat utseende och känslan blir väldigt exklusiv. Andra rätt uppskattade grejer är köksknivar tillsammans med ett vackert knivställ i trä. Vi må vara lite partiska med visst är gravyr otroligt snyggt?

Personliga presenter till en bror

Oavsett anledningen till att du vill köpa en present till din bror kan du vara säker på att han uppskattar den extra mycket när han ser att du lagt manken till och ansträngt dig för att hitta på något med en personlig tvist. Eftersom vi graverar allt det vi har i sortimentet så har du möjligheten att verkligen skapa den där personifierade gåvan som du inte hittar någon annanstans.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!