Visar alla 9 resultat

Billiga presenter

Vi tycker att personliga presenter även skall kunna vara billiga. Det är inte meningen att det skall behöva kosta en förmögenhet att skapa den där unika, speciella gåvan utan det skall vara en rättighet för alla. Nu inser väl även vi att uppfattningen om vad som är billiga presenter skiljer sig åt från person till person.

Hursomhelst, hos oss på Gravyrbutiken jobbar vi alltid med att leta efter och förnya vårt sortiment med produkter som vi tror alla kan ha råd med. Samtidigt vill vi säkerställa att vi kan leverera en kvalité som både du och vi är nöjda med. Det är något vi aldrig kommer att avvika ifrån.

Anledningen till att vi kan hålla låga priser stavas låga omkostnader. Vi har inga dyra lokaler, inga tjänstebilar som skall betalas eller annat onödigt trams. Vi återinvesteras våra intäkter i att göra våra processer än mer effektiva, vilket kommer dig som kund tillgodo.

Billiga presenter till pojkvän

Visst vore det schysst om du kunde hitta billiga presenter till din pojkvän och att dom ändå kändes genomtänkta och faktiskt såg riktigt bra ut? Under den här kategorin hittar du just sådana produkter. Surfa runt, fundera på vad som kan vara passande baserat på hans intressen och starta sedan din designresa. Med vårt designerverktyg kan du bli kreativ och verkligen skapa en unik gåva till din pojkvän. Kanske är en fickplunta eller en snusdosa det som står högst upp på önskelistan.

Billiga presenter till barn

För barnen har vi en speciell kategori av produkter som är lämpliga. Exempelvis så är våra barnbestick extremt populära och mycket uppskattade. Dessa kan graveras med barnets namn eller annat roligt. Även våra fotoramar med gravyr brukar uppskattas men då kanske mer av föräldrarna som kan sätta en bild på barnet i en personaliserad ram med barnets namn.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan.

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Rea!
Nyhet
139 kr
Rea!
OUTLET
Slut i lager
499 kr
OUTLET
OUTLET
OUTLET