Visar 1–21 av 50 resultat

Present till bästa vän

Att ha en bästa vän är en verklig ynnest. Att ha någon att anförtro alla sina tankar, känslor och som man kan dela både glädje och sorg tillsammans med. Om du funderar på att vissa din bästa vän lite extra uppskattning, vad är då bättre än en personlig present?

Personlig present till bäste vän

Vi på Gravyrbutiken har massor av tips och idéer på presenter till din bästa vän. Samtliga våra förslag kan förses med en personlig och unik gravyr för att göra gåvan speciell. Bär ni på ett speciellt datum av en händelse som ni delar tillsammans? Eller kanske är det en plast som ni båda minns med värme? Låt oss gravera in ditt motiv eller budskap på någon passande produkt och föreviga ert minne för all framtid.

Hemmagjord present

Eftersom man oftast vill att presenten skall kännas äkta och att den ges med omtanke, vill många ge något hemmagjort, något man lag tid och kärlek på att skapa. Men vi vet också hur svårt det kan vara att dels komma på vad man vill ge bort, men dels också hur man skall få till det så att det blir bra.

En lika bra lösning är en graverad gåva. På de flesta av våra produkter kan vi även gravera in bilder och fotografier, vilket är enormt uppskattat. Det kan vara en tokig bild, en vacker bild eller något annat som verkligen sätter pricken över i:et och gör din bästa väns present komplett.

Förslag på present

Vi har som sagt en mängd olika förslag att dela med oss av. Det viktigaste är att du funderar över vad din vän gillar. Finns det något speciellt intresse eller är det kanske en praktisk produkt som passar bäst? Exempel på presenttips är:

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!