Visar 1–21 av 25 resultat

Annorlunda presenter

Ibland känner man att man gått varvet runt och är tom på alla idéer. Du har givit alla tänkbara presenter till din omgivning och nu står du här inför ännu ett kalas. Vad brukar man egentligen ha med på kalaset? Blommor? Chokladask? Kanske ett kuvert med trisslotter eller liknande. Nu vill du hitta en annorlunda och mer spännande present?

Vi håller med att de vanliga presenterna som fantasin räcker till inte alltid är så kul att ge bort. Dessbättre har vi faktiskt riktigt bra alternativ att erbjuda. Tillsammans med dig är vi nämligen de perfekta presentfixarna.

Vad är det då som gör att vi kan påstå att vi skiljer oss från alla andra presentbutiker på nätet och på stan? Jo, det är det faktum att hos oss kan vi gravera allt det vi säljer, vilket gör alla våra produkter till perfekta och annorlunda presenter.

Graverade presenter till en person

Som du förstått vid det här laget är det unika hos oss, den så kallade USP:en (Unique Selling Point) att vi kan personalisera allt det vi säljer. En gravyr gör nämligen att en vanlig termos eller ett whiskyglas förvandlas till något personligt och unikt. Fundera på något vackert, något roligt eller något träffande att gravera på produkten och helt plötsligt har du skapat en verkligt ny gåva som du aldrig sett tidigare. Och det har garanterat ej heller den du ger presenten till.

Hos oss hittar du presenter till pojkvännen, flickvännen, mamma och pappa. Kanske är det en kollega som ni vill överraska eller din bästa vän som du vill ge en spännande, rolig och annorlunda present.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!