Visar alla 13 resultat

80 års present

Med 80 år, på väg mot sitt 81:a, ja då finns det livserfarenhet så det räcker. I denna ålder uppskattas relationer mer än något annat. Prylar kanske inte tilldrar sig samma intresse som tidigare i livet. Om nu inte prylar gör jubilaren som ni skall hylla glad, vad skall du då köpa för present?

Eftersom vi skriver den här texten är vi ganska säkra på att vi har några goda idéer att bidra med och tänkte komma med några goda råd in till din tankesmedja. Vad sägs om en personligt unik och genomtänkt gåva? En bra idé va? Vad är då en sådan present, kanske du undrar?

Alla produkter i vårt sortiment går att förse med en gravyr. Gravyrmetoden skiljer förvisso lite beroende på typ av produkt men gemensamt med att gravera gåvan är att du kan göra den helt unik och one-of-a-kind. Med lasergravyr kan vi exempelvis gravera in foton, så detaljerade att du inte trodde det var möjligt.

80 års present till en man

Tips på bra presenter till en man, oavsett om han är en make, pappa, morfar, farfar eller vän som fyller 80 är till exempel fotoram med en vacker text och där du sätter ett fotografi. Självklart skall han också ha ett glas, även det med en snygg gravyr, att skåla in sin 80 årsdag med.

Förslag till mamma eller mormor

En mogen kvinna i 80 års åldern brukar uppskatta presenter till hemmet. Om du lyckas kombinera detta med ett budskap i form av text eller kanske ett vackert foto på barnbarnens barn så kommer det kanske komma en liten glädjetår från personen i fråga.

Graverade gåvor är unika gåvor

Att ge bort något med en gravyr innebär att du ger bort något personligt. Du kan skapa en verkligt speciell gåva som visar att du tänkt till. En gravyr kan vara allt ifrån en vacker text, symboler och fotografier. I princip allt är möjligt och det är det som gör din gåva så vacker och genomtänkt.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!