Visar alla 18 resultat

70 års present

När man fyller 70 år är det många som blivit farmor, farfar, mormor eller morfar. Det finns kanske även barnbarnsbarn som en del i familjen och kalasen kan därför bli både stora och livliga. För att vill ju vara med och fira det nyblivna 70 åringen med glada hurrarop och den perfekta 70 års presenten.

Som väl är finns Gravyrbutiken till för just sådana som dig. Du som letar efter den perfekta gåvan till födelsedagsbarnet, men känner att fantasin tryter och sviker dig. Vi har hjälpt till att skapa magiska och personliga presenter i snart 20 år och vet vad som krävs för att en gåva skall bli lyckad. Låt oss inspirera dig.

70 års present till pappa

Om du letar efter en tajmad och bra present till din pappa så finns det flera förslag som genom historien visat sig vara väldigt uppskattade. Familjen blir viktigare i takt med stigande ålder och man uppskattar sina nära på ett mer innerligt sätt och ett säkert tips är en graverad fotoram med ett fotografi på barnbarnen, syskonen eller någon annan som han håller kär. Ett graverat whiskyglas tillsammans med favoritwhiskyn eller vacker träkåsa att användas i natur och friluftsliv, kan också passa som 70 års present till pappa.

70 års present till mamma

Dagen då mamma fyller 70 skall naturligtvis firas och presenter skall köpas. En vacker bordsflagga med mammans namn och datum för dagen ingraverat är en bra start. Men självklart vill man komma med en väl genomtänkt gåva också. Våra vackra namnsmycken med halsband är en stående favorit. Men även ett vackert champagneglas med en vacker gravyr brukar också vara väldigt populärt.

På den här sidan har vi samlat våra bästsäljare och vi är övertygande om att du kommer hitta något som passar din älskade mor.

Personliga 70 års presenter

Vårt breda sortiment bygger på att du är med och gör det unikt. Genom att vi graverar dina ord, dina tankar och dina idéer, förverkligar och skapar vi tillsammans den perfekta gåvan till 70 åringen. Det finns inget bättre sätt att överraska, glädja och inspirera mottagaren än en gåva som givits med riktig omtanke.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan.