Visar 1–21 av 23 resultat

50 års present

Dagen närmar sig då din vän, make, make, far eller mor närmar sig livets mittpunkt. 50 års dagen är historiskt sett en dag som många väljer att fira lite extra. En del väljer att unna familjen och sig själva en resa för att fly uppmärksamheten medan andra uppskattar ett rejält kalas – en fest!

Oavsett vem man är eller hur hen väljer att fira sin stora dag finns det alltid plats för en liten gåva. Vi tror nämligen aldrig att man blir för stor, för vuxen för spänningen att öppna ett paket. Uppleva känslan av att någon eller några vill uppmärksamma just mig. Vad kan det finnas i paketet månntro?

En av de svåraste delarna i planeringen inför införskaffandet av den perfekta 50 års presenten är att veta vad man kan överraska en person som har allt med. Normalt sett har hen hunnit köpa allt som behövs och inget tycks längre nödvändigt eller saknas i livet av rent praktiska skäl.

50 års present till kvinna

Ofta, men inte alltid, kan det skilja sig mellan vad en man eller kvinna uppskattar. Det viktigaste i processen att hitta den perfekta presenten är att göra sin research väl. Vad är personens intresse och hobbies? Älskar hon att stå i köket eller är det bara ett aktivt uteliv som gäller? Kanske har det flyttats till ett nytt hem så en vacker och exklusiv dörrskylt uppskattas mest av allt?

50 års present till man

Mannen mitt i livet. Snart 50 år fyllda och nu gäller det att hitta på den perfekta gåvan. Den behöver inte vara dyr men den skall vara speciell. Vi vet att uppdraget är svårt men det gör det desto roligare när du lyckas komma på den perfekta överraskningen, den perfekta 50 års presenten till mannen.

Personliga 50 års presenter

Hos Gravyrbutiken kan du skapa helt unika och personliga presenter av det mesta. En så enkel och vardaglig produkt som ett glas kan bli verkligt speciell om du förser det med en vacker gravyr. En text, ett anagram, en symbol eller ett fotografi. Allt kan graveras och personaliserar produkten.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!