Visar 1–21 av 32 resultat

40 års present

Dags för en riktigt stor fest? Fyller födelsedagsbarnet (om vi nu kan kalla honom/henne för ett barn) 40 år och du behöver hitta en riktigt bra 40 års present? Att fylla 40 är stort och i och med att det är ett jämnt årtal kommer det med mycket förväntningar.

Kanske är du en del av gruppen som skall anordna ett överraskningsparty till den blivande jubilaren och har blivit tilldelad den ansvarsfulla uppgiften att ordna med presenten. En person ”mitt i livet” som faktiskt har allt och lite till. Vad kan man hitta på för present till en sådan person?

Vilken gåva kan skapa genuin glädje och uppskattning hos mottagaren? Oroa dig icke, ty vi har idéerna som gör dig till presentgruppens superhjälte. Det är till dig berömmet över din enorma kreativitet och uppfinningsrikedom kommer att strömma.  

40 års present kvinna

Till kvinnan i 40 års åldern finns det flera presenter som absolut kommer att tas emot med tacksamhet. Vi kan börja med en självklar favorit och det är vinglas med gravyr. Detta är en absolut klassiker och du kan aldrig trampa fel om du väljer detta. Gravera en vackert frostad bild i form av ett fotografi eller kanske en fyndig text så blir det till en mycket uppskattad present.

Ett klassiskt champagneglas är ett annat glas som hör till en av våra mest populära kategorier. Sätt ihop ett eget kit eller välj något av våra många förslag. Välj gärna till något av våra vackra glasunderlägg för att komplettera presenten och skapa ditt alldeles egna presentpaket. Slutligen har vi ett annat stensäkert tips, och det är något från vårt heminredningssortiment. Det går alltid hem med inredningsprylar till en mogen kvinna.

40 års present till man

För en man i 40 års åldern har vi också många sköna idéer. Det är ju trots allt så att livet börjar efter 40. Nu skall det förverkligas drömmar, utmaningar skall uppfyllas och framtida berättelser skall skapas. Har mannen blivit en vandrare så att någon produkt inom uteliv & fritid är det som uppskattas mest? Eller är han en livsnjutare som uppskattar sin whisky mest av allt? Kanske älskar han att stå i köket och skapa underverk med matlagningen. Då kommer knivar bli en gåva som möts med applåder.

Personliga 40 års presenter

Alla uppskattar en present som ges med omtanke. Eftersom hela vårt sortiment är noga utvalt för att kunna förses med någon form av personlig prägel – ofta i form av gravyr – är det enkelt att skapa en gåva som verkligen får betydelse och som möts av uppskattning. Med hjälp av våra designmallar får du en bra kickstart i ditt skapande och sedan är det bara för dig att låta din egen kreativitet ta vid.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan.