Visar 1–12 av 48 resultat

30 års present

30 år är ju en alldeles fantastisk ålder att fylla. Man är tillräckligt gammal för att känna sig trygg i sig själv men samtidigt tillräckligt ung för att ha en energifylld kropp för att orka med livet som pågår i full fart. I den här åldern har man dessutom oftast kontroll på sin ekonomi och har kunnat köpa det mesta man behöver.

Jag minns min egen 30 års dag som om den vore igår. Det är egentligen enda gången jag bjudit in till riktig fest med släkt och vänner. Det viktigaste den här dagen var att alla kom och hade det fantastiskt roligt.

Några av dessa vänner hade samlat ihop till ett vackert graverat glas med ett fotografi och en vackert formulerad text som min 30 års present. Gissa om jag blev glad och jag tänker fortfarande på den dagen varje gång jag använder detta glas. För ja, jag har det fortfarande kvar.

30 års present till kille

Om man letar efter en bra 30 års present till en kille behöver man fundera en del. Vad drivs han av, vilka intressen finns och den stora knäckfrågan, vad är det han saknar och skulle uppskatta?

Om det är en person som gillar mat och dryck (vem gör inte det?), så kanske en uppsättning vackra whisky, öl eller vinglas med en vacker gravyr kan passa. Ett annat förslag är köksknivar med ett praktiskt passande knivställ.

30 års present till pojkvän

Om killen är en pojkvän så vill man ju verkligen träffa rätt. Det gäller för all del i lika hög grad om det omvända gäller och du skall hitta något till din flickvän, sambo eller maka. Man vill ju att det skall blir bra. Hos Gravyrbutiken hittar du något för alla. Oavsett ålder, kön eller intresse. Uteliv, mysiga hemmakvällar eller matlagning i köket. Alla dessa olika produkter köper du enkelt hos oss – med egen gravyr.

Personlig 30 års present

Vad menas egentligen med personlig present? För oss är det självklart. Det betyder att det är en gåva som man tänkt till lite extra kring. Det kan vara en händelse eller en upplevelse som man delar tillsammans med den blivande 30 åringen. Om man knyter an till detta och skapa en gåva med igenkänningsfaktor, ja då har man lyckats skapa en personlig 30 års present.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!

Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet