Visar 1–21 av 30 resultat

20 års present

Vilken är egentligen den perfekta presenten till 20 åringen? Nu när hen på riktigt kliver in i vuxenvärlden så finns det massor av saker som behövs. Det är inte ovanligt att barnet, om man nu kan kalla dom barn, nu skall flytta hemifrån och vid bosättningen behövs en hel del praktiska saker.

Som sagt, när man fyller 20 finns egentligen inga begränsningar vad du kan hitta på. Det mesta uppskattas. Även om pengar, upplevelser eller elektronik står högt upp på önskelistan finns andra saker som garanterat också kommer att uppskattas.

20 års present kille

Om du vill ge en kille eller kanske t o m DIN kille en bra present så kan vi säkert ha några bra förslag. Börja med att se till hans intressen. Vad gillar han att hålla på med? En aktiv fritid ger ledtrådar om att han kanske gillar grejer för vandring eller träning.

Ett säkert kort brukar också vara ett ölglas eller kanske ett whiskyglas med gravyr. Även ett smycke med en väl vald text är uppskattat av mottagaren.

Hur mycket ger man i 20 års present?

En vanlig fråga är hur mycket en 20 års present får lov att kosta egentligen. Svaret på den här frågan avgörs mest av din egen budget men det finns lite generella riktmärken:

  • För en vän som du känner lite mer ytligt runt 300 – 500 kr
  • Till en nära vän som du verkligen uppskattar c:a 500 – 1500 kr
  • En familjemedlem c:a 700 – 2000 kr

Det är dock inte summan som är det viktigt utan som i alla sammanhang, tanken. Graverade presenter blir genuint unika och det visar att du verkligen haft en tanke bakom gåvan.

Graverade gåvor = personliga gåvor

Vi graverar allt det vi säljer och på så sätt skapar du genomtänkta och personliga presenter. På glas och aluminium kan vi dessutom gravera fotografier som blir mycket realistiska och verkligen gör gåvan unik. Detta brukar också bli extremt uppskattat och föranleder ofta till skratt eller andra äkta känslor av glädje över presenten.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!