Visar alla 8 resultat

2 års present

Så den lille killen eller tjejen fyller 2 år. Tänk vad snabbt tiden gått. Den lille är naturligtvis ett charmtroll utan dess like och nu funderar du på en lämplig present till krabaten. För många är nog första instinkten att köpa någon rolig leksak, kanske ett praktiskt klädesplagg eller liknande.

Det tråkiga med dessa saker är att dom snabbt växer ur dessa Oavsett om det är så att kläderna blir för små eller om leksaken efter ett tag blir tråkig för barnet. Vad är då alternativet? Vad kan du hitta på för present i stället som blir mer hållbar och långlivad?

Hos oss på Gravyrbutiken har vi många förslag och du kan vara säker på att våra produkter håller länge och blir minnesvärda för barnet får lång tid framöver.

Om vi skall bli lite konkreta och faktiskt komma med några uppskattade förslag på bra presenter till 2 åringen så är bland annat våra barnbestick omåttligt populära. Andra förslag är en bordsflagga med barnets namn eller varför inte en vacker fotobok? Alla dessa förslag blir till bestående och vackra gåvor som kommer att leva under lång tid framöver

2 års present till pojkvän

Det finns ju även andra 2 års dagar att uppmärksamma. Exempelvis om du varit tillsammans med din pojkvän i 2 år och vill hylla er årsdag så har vi massor och fina presentförslag. Några av de mest populära produkterna är snusdosa, kortplånbok och ölglas. Samtliga av dessa kan graveras med valfri text för att göra gåvan unik och personlig.

2 års present till flickvän

Att uppvakta din flickvän på 2 årsdagen av ert förhållande kommer göra henne glad och emotionell. Att du visar henne uppskattning och minns er dag betyder mycket och kärleken er emellan kommer växa sig starkare. Köp något från vårt breda sortiment och låt oss gravera en text med din kärlekshyllning till henne. Kanske ett namnsmycke med båda era namn eller set med graverade champagneglas som ni kan skåla för er kärlek.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!