Visar 1–21 av 25 resultat

18 års present

Äntligen är det dags. 18 års dagen närmar sig och det är tid för barnet att kliva in i den vuxna världen. Fortfarande kanske med en fot i skolan och studierna men med stormsteg ut i arbetslivet och ta det slutliga klivet mellan barndom och livet som vuxen. Nu skall du komma på en passande present också. Hmm, vad skall man hitta på?

Misströsta inte. Vi skulle nog säga att detta är den perfekta åldern att hitta på presenter till. Det mesta finns kvar att anskaffa och varje pryl, nyttig som onyttig, är förmodligen välkommen som present till den nyvuxna. Hos Gravyrbutiken köper du unika produkter som du verkligen kan göra till en uppskattad present. Låt oss komma med lite konkreta idéer och förslag.

18 års present kille

En kille i 18 års åldern har kanske sina preferenser inom elektronik. Gamingprylar, senaste mobiltelefonen eller annat. Vi har naturligtvis coola tillbehör som går att gravera och göra personliga med en gravyr. Men vi kan också rekommendera ett set med graverade ölglas eller kanske en snusdosa eller kortplånbok med hans namn.

18 års present tjej

Vi har vackra, praktiska och annorlunda 18 års presenter till tjejer. Förmodligen vet du redan ganska mycket om hennes intressen och ha det som utgångspunkt när du funderar på vilken present som skulle passa. Våra mycket populära ljuslyktor eller ett set med vinglas är alltid säkra kort och som garanterat uppskattas. Andra saker som brukar finna mottagarens gillande är ett vacker namnsmycke med gravyr.

Graverade presenter till en 18 åring

ALLA produkter hos Gravyrbutiken kan och bör förses med en gravyr för att göra dom så där extra genomtänkta och personliga. Ett hjärta, en symbol eller en text. Eller varför inte en kombination av allt? Du är chefsdesignern och kreatören för att skapa den perfekta, unika och mest personliga gåvan som den nyblivna 18 åringen hittills fått. Det vågar vi nästintill garantera.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan!