Visar alla 8 resultat

1 års present

Första födelsedagen är något speciellt. Det lilla barnet fyller sitt första jämna år och detta skall naturligtvis firas. Och självklart skall det firas stort! Vart tog det senaste året vägen egentligen? Nu gäller det att hitta en bra 1 års present. Helst en som ingen annan kan komma på tanken att komma med…

En klassiker är ju ett klädesplagg till den lille tjejen eller killen. Problemet är ju bara att de flesta andra har samma idé och visst vore det väl roligt om du kunde komma till kalaset med något annat? Vi har många häftiga, gulliga och ofta väldigt uppskattade presentförslag till den lilla 1 åringen och här nedan hittar du ett antal av dessa.

1 års present till kille

De små barnen är ju ganska generiska och presenten som funkar bra till den lille killen, fungerar oftast lika bra som gåva till tjejen. Söta, gulliga nallar eller andra charmiga motiv går hem hos föräldrarna. För i ärlighetens namn så är det kanske inte 1 åringen som uppfattar vad som ges honom. Våra barnbestick är omåttligt populära och tycks aldrig bli omoderna. Andra populära produkter är våra bordsflaggor som lämpligen graveras med någon passande text.

1 års present till tjej

Som tidigare nämnts passar killens presenter lika bra till den lilla tjejen och vise versa. Vårt sortiment av fotoalbum & ramar består ofta av produkter som passar för att skapa en minnesvärd gåva. Ett vackert fotografi på den lilla tjejen tillsammans med en graverad ram eller fotoalbum är otroligt uppskattat. Dessutom blir den en gåva som är bestående, som man kommer ha framme och som under lång tid påminner om den stora 1 års dagen då presenten gavs.

Personliga 1 års presenter

Du har säkert gissat att det unika med att handla dina presenter och gåvor hos Gravyrbutiken är det faktum att du kan få allt graverat med din egen text och design, vilket gör presenten väldigt speciell för mottagaren. Dessutom är det förvånansvärt billigt att låta oss gravera ditt motiv på gåvan.

Gravyrbutiken – Det personliga företaget

Gravyrbutiken är familjeföretaget i Östra Gerum som med bra priser, hantverksmässigt hög kvalité och personlig kundservice gör allt för att du få en bra köpupplevelse. Med snabb produktion ser vi till att din beställning levereras inom 3 dagar Välkommen med din order eller förfrågan.