Visar 1–21 av 120 resultat

Presenttips – personliga presenter med gravyr

Välkommen till gravyrbutiken.se – företaget där allt tillverkas med kärlek! I denna kategori kan du finna tips, inspiration och förslag på presenter för olika högtider och tillställningar.

Vi vet hur svårt det kan vara. Vad ska man ge brorsan i 40-årspresent och vad är egentligen den perfekta avtackningsgåvan till kollegan? Det är en svår, men viktig uppgift att hitta rätt. Därför har vi på Gravyrbutiken knåpat ihop en liten guide, som kommer vägleda dig till rätt present för rätt person!

Vad är en riktigt bra present?

En riktigt bra present ska vara tidsenlig och ges med omtanke. Självklart kommer inte en nybliven 18-åring att uppskatta samma saker som pensionären, vilket vi är medvetna om i skapandet av denna guide. Något man kan fundera över när man väljer present är vad personen betyder för dig.

Hos oss på Gravyrbutiken är möjligheterna oändliga! Här har du chansen att göra det lilla extra med din present. Du väljer själv text, typsnitt, eventuell bild och form. Här kan du leka med kreativiteten, och det är ett utmärkt sätt att visa hur väl du känner mottagaren på. 

Vi vet att presenttips är en bred kategori. Allt kan ju vara en present, så länge det är till rätt mottagare. Därför har vi försökt fördela detta otroligt stora begrepp till mindre kategorier, som är riktade till just den du ska ge en gåva till!

Här finner du alla typer av presenter, allt från dopet till studenten till 60-årskalaset, fördelade i kategorier med tillställningens namn. Om du inte vill filtrera efter ålder, så har vi även presenttips till någon särskild. Det kan vara till mamma, syster, pojkvännen eller sambon. 

Inspirerande presenttips

Låt dig inspireras av oss på Gravyrbutiken. Med en personlig present kan du tryggt känna att det är den bästa gåvan du någonsin kommer att ge bort. 

Vi har presenterna för alla tillfällen, tillverkar allt med kärlek och omsorg och erbjuder snabba leveranser. Skulle du mot förmodan stöta på problem på vägen, så finns vi tillhands genom hela resan.