Visar 1–12 av 33 resultat

Graverade studentpresenter

Studentpresenter med personligt graverad text

Här kan du köpa unika och personligt graverade studentpresenter. Du väljer själv gravyren på en mängd olika produkter såsom champagneglas, vinglas, snapsglas, ölglas, fickpluntor, fotoalbum, karaffer, korthållare m.m.

Eftersom vi graverar in studentens namn, klass och avgångsdatum minns studenten för evigt denna speciella dag. Det är en dag av lycka och stolthet som återkommer i minnet livet ut.

Förutom att vi graverar in text på dessa produkter, så utför vi även fotogravyr av ditt egna speciella foto. Det om något är en verkligt personlig gåva.

Köp dina studentpresenter från GravyrButiken. Vi har bra priser, blixtsnabba leveranser och en fantastisk kundsupport. Vi ger dessutom mängdrabatt på samtliga presenter med gravyr vid köp av flera samtidigt!

Slut i lager
649 kr
569 kr

Födelsedagspresent

Bordsklocka Rostfritt

399 kr
449 kr
329 kr

Alla Hjärtans Dag

Hängsmycke Rund Silver Stor

499 kr

Alla Hjärtans Dag

Hängsmycke Stav Bred Silver

399 kr

Alla Hjärtans Dag

Hängsmycke Stav Smal Silver

469 kr

Bröllopspresent

Karaff Aquaria 1,1 L

399 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.