Visar 1–12 av 16 resultat

Graverade konfirmationspresenter

Konfirmationspresenter med personlig gravyr

Här köper du graverade konfirmationspresenter som därför blir unika och personliga. Du väljer själv gravyren på en mängd olika produkter såsom fotoalbum, ljuslyktor, smyckeskrin, namnsmycken, karaffer m.m.

Eftersom vi på dessa konfirmationspresenter graverar in namn och datum på den konfirmerade, förblir gåvan ett minne för livet. Presenter som gör att konfirmanden för evigt kommer att minnas denna speciella dag med lycka och stolthet.

Förutom att vi graverar in text på dessa produkter, så utför vi även fotogravyr av ditt egna speciella foto. Gravyren sker med laserteknik – vilket ger en vackert vit frostad gravyr – eller med traditionell gravyr. Allt beroende på vilken typ av gåva du väljer.

Köp dina konfirmationspresenter med unik gravyr redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser, och en fantastik kundsupport.

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar. Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.