Visar 1–12 av 13 resultat

Graverade företagspresenter

Personal och kundgåvor med gravyr

Unika och personligt graverade företagspresenter att ge bort som gåvor till kunder och personal. Vi graverar er logotyp på en mängd olika produkter såsom termosar, vinglas, ölglas, fickpluntor, tårtspadar, karaffer m.m.

Därför köper du hos GravyrButiken vackra, speciella och minnesvärda gåvor till de du vill uppmärksamma på ett positivt sätt.

Eftersom företagspresenterna graveras med er företagslogotyp och namnet på anställda eller kunder, görs varje produkt unik och personlig. Presenter som garanterat uppskattas av anställda, kollegor och kunder.

Köp dina företagsgåvor med gravyr redan idag. Vi har bra priser, snabba leveranser och ger mängdrabatt på samtliga presenter! Dessutom en av marknadens bästa kundsupport!

Bröllopspresent

Karaff Aquaria 1,1 L

319,20 kr

Bröllopspresent

Karaff Ypsilon

349,00 kr379,00 kr

Bröllopspresent

Termos Thermos

449,00 kr569,00 kr
469,00 kr569,00 kr
329,00 kr369,00 kr
När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar. Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.