Visar 1–12 av 30 resultat

Graverade födelsedagspresenter

Vackra, fantasirika och personliga presenter

Här kan du köpa unika och personligt graverade födelsedagspresenter. Du väljer själv gravyren på en mängd olika produkter såsom vinglas, ölglas, whiskyglas, fickpluntor, namnsmycken, knivar, termosar, kåsor m.m.

Framförallt graverar vi, på dessa födelsedagspresenter, in namn och datum, vilket gör presenterna speciella att få. Presenter som gör att födelsedagsbarnet för evigt kommer att minnas denna speciella dag.

Förutom att text och symboler, så utför vi även fotogravyr av ditt egna speciella foto på dessa produkter. Med andra ord är gåvan som du ger bort än mer personligt präglad.

Köp dina födelsedagspresenter med personligt utformad gravyr redan idag. Vi levererar snabb, har bra priser och en grym kundsupport!

Slut i lager
649 kr

Födelsedagspresent

Bordsklocka Rostfritt

399 kr

Drink & Vattenglas

Drinkglas Islande 33 cl

219 kr

Drink & Vattenglas

Drinkglas Vino Grande 41 cl

329 kr

Doppresent

Fotoram Nallar

599 kr
499 kr

Bröllopspresent

Karaff Aquaria 1,1 L

399 kr

Bröllopspresent

Karaff Ypsilon

349 kr379 kr

När du besöker Gravyrbutiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar.Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.