Visar 1–12 av 43 resultat

Graverade doppresenter

Doppresenter med personlig gravyr

Doppresent med gravyr som vi tillverkar och säljer blir unika gåvor till barnet, barnbarnen eller till dina bekantas ungar.

Välj motiv och sedan graverar vi den på en mängd olika produkter. Exempelvis dopalbum, sparbössor, namnsmycken, termosar, glas, tårtspadar, bordsflaggor m.m.

Vi graverar in barnets namn, dopdatum, längd, vikt och klockslag på doppresenterna och gör på så sätt din gåva unik och speciell. Doppresent med gravyr blir ett minne som den döpte bär med sig livet ut. Vi graverar även foton av ditt speciella fotografi utöver text på dessa doppresenter.

De allra flesta uppskattar personligt märkta gåvor som dessutom passar även till namngivningskalaset som är en vacker ceremoni värd att minnas tillbaka på. Ge barnet en gåva med en vacker och hållbar gravyr som blir till ett minne för livet.

Vi levererar snabbt, har bra priser och en grymt bra kundservice. Välkommen att beställa dina dopgåvor från GravyrButiken redan idag.

När du besöker GravyrButiken vill vi ge dig en positiv kundupplevelse och för att kunna göra detta använder vi informationsbärare, s.k. cookies (kakor) och pixlar. Vissa måste finnas för att shopen skall fungera medan andra hjälper till att skapa en unik och personlig kundupplevelse. Genom att klicka ”Acceptera” godkänner du användandet av cookies och pixlarna.